Despre noi

360 Services > Despre noi

La 360⁰ Services credem ca oamenii, fie ei antreprenori sau persoane fizice trebuie sa se simta in siguranta pentru a excela in viata. Asa ca am facut din asta scopul nostru.

 

  • Avand experienta  in IT&C, montarea sistemelor de control acces, supraveghere video (CCTV), antiincendiu si efractie, iti stam la dispozitie cu servicii profesioniste, atitudine impecabila si determinare.

 

  • Bineinteles, echipa noastra este certificata si acreditata pentru desfasurarea fiecarei activitati intreprinse.

 

  • In acelasi timp consideram ca amabilitatea si transparenta sunt necesare in furnizarea oricariu serviciu. Suntem punctuali, amabili si transparenti cu toate tipurile de activitati pe care le intreprindem.

 

  • Fie ca alegi serviciile noastre specializate de montare camerelor de  supraveghere sau alegi serviciile noastre de mentenanta a camerelor de supraveghere deja montate poti sa te bazezi pe echipa noastra.

 

Conform legii 333/2003 sistemele de supraveghere nu pot fi montate de catre persoane neautorizate, instalarea camerelor de supraveghere fara licenta se pedepseste conform legii cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.