Despre noi

360 Services > Despre noi

Antreprenorii, dar și persoanele fizice trebuie să se simtă în siguranță în permanență. La 360° Services exact acesta este scopul nostru, de a proteja persoanele astfel încât să exceleze.

 

Echipa noastră este formată din persoane cu experiență în domeniu, certificată, dar și acreditată pentru a desfășura fiecare activitate dintre cele pe care le oferim.

 

Avem experiență în montarea sistemelor de control acces, supraveghere video (CCTV), antiincendiu, efracție, dar și în IT/C, cât și în multe altele.

 

Cuvintele care ne descriu cel mai bine echipa bine pregătită sunt: punctualitate, amabilitate, transparență și nu în ultimul rând, profesionalism în fiecare serviciu oferit.

 

Indiferent de serviciul de care ai nevoie, echipa noastră va dedica timpul necesar respectivului serviciu astfel încât timpul să fie unul scurt, iar calitatea să fie una superioară.

 

Te poți baza pe noi! Te poți baza pe 360° Services!

 

Totodată, conform legii 333/2003, sistemele de supraveghere nu pot fi montate de către persoane neautorizate, iar instalarea camerelor de supraveghere fără licență se pedepsește, conform legii, cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.