Sisteme de alarma

360 Services > Servicii > Sisteme de alarma

Siguranța ta este pe primul loc!

 

 

Este extrem de bine să ai locuința și nu numai protejată cu un sistem de alarmă, sistem care te ajută să îți fie protejate bunurile și chiar și persoanele din incinta spațiului respectiv.

 

În același timp, e bine de știut că sistemele de alarmă descurajează infractorii datorită sunetelor declanșate și datorită faptului că efracția se transmite prin dispecerat firmei de pază. Firmă care ajunge mereu în timp extrem de util pentru a rezolva situația.

 

Sistemele de alarmă se pot monta în locuințe, magazine, birouri, depozite, însă și în domeniul bancar, cel industrial sau chiar și cel militar! Vrem să îți comunicăm și ce conține mai exact un sistem de alarmă: centrală de alarmă, tastaturi, telecomenzi, contact magnetic, detectori de mișcare, bariere în infraroșu, detectori de vibrații, detectori de fum, gaz și inundații, comunicatoare GSM, sirene, acumulatori și cablurile aferente realizării conexiunilor.

 

360° Services îți sare în ajutor în acest sens cu sisteme de securitate la care calitatea e pe prim-plan, în timp ce vei beneficia și de garanție!