Sisteme control acces/Interfoane

360 Services > Servicii > Sisteme control acces/Interfoane

Sistemele de control acces, interfoanele, sunt foarte importante pentru siguranța ta și a celor dragi ție, dar și a bunurilor tale, astfel încât la 360° Services îți putem oferi diverse soluții de control acces.

 

Echipa noastră îți poate oferi soluții cât se poate de profesionale, iar calitatea echipamentelor, cât și garanția acestora sunt prioritățile serviciilor noastre.

 

Fiecare dorință și nevoie pentru noi este foarte importantă, astfel încât fie că ai nevoie de un sistem independent, fie de unul în rețea, noi ne putem ocupa.

 

Funcționarea independentă, anume standalone, asigură accesul pe baza autorizării preprogramate, fără înregistrarea sau transferul evenimentelor de acces. Aceste echipamente oferă un set minimal de funcții fiind destinate, dar și indicate zonelor cu securitate scăzută sau medie.

 

Funcționarea în rețea (RS 485 sau Ethernet) permite stocarea evenimentelor de acces în memoria locală a cititorului și apoi transferarea spre un calculator de administrare. Acest lucru permite extinderea funcționalității cu accesul în intervale orare predefinite și prin anumite uși pe baza unor profile.

 

Când te gândești la cât de complex îți dorești să fie sistemul tău, trebuie să te gândești la următoarele 4 elemente:

 

Metoda de identificare;

 

Echipamentele electronice pentru comandă;

 

Dispozitivele pentru blocarea accesului;

 

Software-ul pentru administrare.

 

De asemenea, sistemele de control acces pot funcționa independent sau interconectate cu sistemele de alarmă sau supraveghere video, realizând  un sistem integrat de securitate al clădirii.

 

Așadar, în cazul în care dorești protejare maximă a sediului tău, fie că e vorba de locuința ta, fie că e vorba de locul unde îți desfășori activitățile antreprenoriale, poți apela cu încredere la 360° Services, iar noi îți vom furniza cele mai bune servicii!