Realizare site-uri WEB

360 Services > Servicii > Realizare site-uri WEB

360° Services îți stă la dispoziție cu o varietate întreagă de informații și de sfaturi care să te ajute să îți pui proiectul pe roate. Ne recomandă experiența în domeniu, faptul că suntem deschiși, receptivi, serioși, determinați și extrem de muncitori!

 

Pentru început, ar fi bine să te gândești la următoarele chestiuni: ce mesaj vrei să transmită site-ul tău (ai nevoie de un site de prezentare, ori de un magazin online?) și cine mai exact vrei să audă ceea ce transmiți.

 

Mai apoi, începe ușor să redactezi un e-mail către noi cu răspunsurile la aceste două întrebări, cu ideile pe care le ai privind proiectul tău și ce mai exact ți-ai dori să mai fie afișat pe site. Poți chiar și să ne trimiți link-uri cu anumite site-uri după care vrei să te inspiri! Nu ne supărăm!

 

Pentru a-ți spune mai exact cum funcționează tot procesul de realizare al site-ului, treaba stă în felul următor: discutăm și vedem de câte pagini e nevoie ca mesajul tău să fie transmis, împărțim pagina în secțiuni sau îi adăugăm subpagini, cădem la comun acord legat de anumite titluri care să apară pe site, după care noi ne ocupăm de tot ce înseamnă partea creativă.

 

Vei primi un draft care conține titluri, texte, textele de pe butoane și propuneri de imagini. Mai apoi, mai modifici tu ceea ce îți dorești.

 

După, trecem la partea de dezvoltare unde stabilim cum îți dorești mai exact să-ți arate site-ul. O să îți oferim o probă la prima pagină a site-ului ca să-ți faci o idee de ansamblu, după care construim celelalte pagini.

 

În final, discutăm dacă e totul în regulă, testăm site-ul și ești all set!